Personlig og uvildig boligshopper

Portræt_vandre

Vil du have større sandsynlighed for, at du vælger den rigtige bolig eller ejendom? Leder du efter en helt bestemt type ejendom og har særlige krav til rekreative muligheder?

Med en personlig og uvildig boligshopper får du personlig sparring og hjælp til at finde lige  den bolig, der lever op til dine boligdrømme. Få hjælp til at præcisere dine boligdrømme, ønsker og krav, og få hjælp til at finde den helt rigtige ejendom.

 

Personlig boligshopper og sparring er perfekt til dig, der:

 

  • Har svært ved at finde den helt rigtige bolig eller ejendom.
  • Mangler overskud i hverdagen til at finde den rigtige bolig.
  • Søger professionel støtte til at træffe den rigtige beslutning.
  • Har særlige krav til rekreative muligheder og har svært ved at finde den ejendom og beliggenhed, der giver disse muligheder.
  • Savner inspiration.
  • Er i tvivl om valg af bolig.
  • Mangler sparring omkring opstilling af egne ønsker og forventninger til fremtidig bolig.
  • Gerne vil have uvildige råd vedr. faldgruber, som fx eksisterende  og fremtidige  gener fra naboer, støj og lugt.
  • Skal flytte til en landsdel du ikke kender.
  • Bosiddende i udlandet.

Coaching og kortlægning af dine boligdrømme

Der er rigtig mange ting, at tage hensyn til i forbindelse med valg af den helt rigtige ejendom. Jeg vil coache dig frem til dine ønsker til placering af bolig i relation til afstand til arbejde, skole og butikker. Endvidere dine ønsker til selve boligen, størrelse, stil, vedligehold og så videre. Du kan også have specielle ønsker til udebygninger, hestebokse, ridehal, værksted mv. Hertil dine krav og ønsker til rekreative muligheder som fx adgang til strand, fiske og jagt muligheder, golf eller offentlig skov med masser af vandre- og ridestier mv. Derudover vil jeg undersøge alle de ting, som ikke lige fremgår af første øjekast på af en boligpræsentation, som fx risiko for røg, støj og udsigter, der risikerer at forsvinde. Jeg finder et antal boligemner og præsenterer dem desuden på boligsiden Rekreative Ejendomme.

Jeg hjælper også meget gerne med sparring i forbindelse med salg af din nuværende bolig, og sparring i forbindelse med besigtigelse af ny bolig eller ejendomme.

Priser

For 2.999 kr. inkl. moms får du 1 timers coaching, søgning efter den helt rigtige bolig over en aftalt periode, præsentation af 3 boliger på Rekreative Ejendomme, der er så tæt på dine boligdrømme som muligt og sparring i forbindelse med valg af bolig. Coaching vil foregå via Facetime, Skype eller tlf. Ved fysisk møde kommer transportomkostninger fra Aabybro ved Aalborg oveni.

Derudover 650 kr.  pr. time inkl. moms og 3,50 kr. pr km + evt. broafgift.

Book en tid

Skriv en besked eller ring på +45 3011 5314.

Send os en besked

Rådgivningen er uvildig og uden ansvar. I sidste ende er huskøb og salg dit/Jeres valg.